Even voorstellen

Een nieuw bedrijf met jarenlange ervaring

Ice-Blast BV is een jonge onderneming die zich volledig richt op milieuvriendelijke innovatieve en efficiënte oplossingen voor industriële reiniging.

Na jarenlang actief te zijn in de internationale industrie hebben wij heel wat vervuiling en verontreiniging gezien. Het verwijderen van deze vervuiling gaat altijd met veel rommel gepaard als gevolg van stralen met grit en grote hoeveelheden water. Toen wij bij toeval in contact kwamen met een Canadese start-up die voor deze problematiek een simpele doeltreffende oplossing had ontwikkeld, hoefden wij niet lang na te denken.

Ice-Blast BV (volle dochter van Ice-Blastgroup BV) is opgericht om industriële reinigingsmachines op basis van nat ijs en hogedruk in de markt te zetten. Op deze manier willen wij een bijdrage leveren aan een milieuvriendelijk veranderingsproces van industrieel reinigen.

Samenwerking met Coulson Ice Blast
Ice-Blast BV is trots op onze overeenkomst met Coulson Ice Blast uit Canada. Dit is een bedrijf, onderdeel van de Coulson Group, welke industriële reinigingsmachines ontwikkelt en produceert op basis van nat ijs en hogedruk. De producten zijn wereldwijd gepatenteerd, en het bedrijf heeft in korte tijd al verschillende internationale nominaties behaald op het gebied van innovaties.

Coulson Iceblast is in 2017 van start gegaan met de introductie van industriële reinigingsmachines. In Noord Amerika is het al een doorslaand succes. In Juli 2018 is de tweede generatie op de markt gebracht, met meer mogelijkheden. Coulson IceBlast heeft als doel een complete lijn milieuvriendelijke reinigingsmachines in de markt te brengen voor toepassingen van intensief zwaar gebruik tot standaard gebruik.

Exclusief distributeur
Ice-Blast BV is per 1 juli 2018 aangesteld als exclusief distributeur van Coulson Ice Blast voor een belangrijk deel van Europa. Vanuit Alkmaar bedienen wij de markten van Nederland, België, Luxemburg en Polen.

  • Oriënterende gesprekken om specifieke problematiek in kaart te brengen.
  • Uitbrengen van technische aanbiedingen op basis van specifieke toepassingen.
  • Demonstratie van de apparatuur ter plekke of op nader te bepalen locatie.
  • Verhuur van apparatuur als proefperiode voor aanschaf.
  • Uitwerken van specifieke oplossingen voor toepassingen in massaproductie, zowel reinigen als ontbramen, als ook voor geïntegreerde robot gestuurde systemen in een productie- of proces omgeving.

 

meer over ons product
Praten over de mogelijkheden?

neem vrijblijvend contact met ons op